Cacoo.com: pentru diagrame


Probabil cel mai bine este să tot repetăm în minte “cacuu”, altfel ne vom bloca de la nume începând 🙂 . Asta e. Uneori numele alese într-o limbă sună de doi lei în altă limbă. Dar webaplicaţia Cacoo.com rămâne oricum foarte interesantă. Ea se înscrie în lista mai lungă de aplicaţii utile pentru a crea diagrame. Diagrame de tot felul, pentru că paleta de elemente disponibile este generoasă! Fie că vrei să descrii ierarhia într-o firmă, o schemă logică, dispunerea mobilei într-o cameră sau reţeaua de calculatoare a unei instituţii, acest sit de ajută, punându-ţi la îndemână cele necesare.

imagine

Pentru a utiliza situl ai nevoie de un cont, dar când am făcut eu testele nu se valida adresa de email. Cu un cont gratuit poţi face 25 de diagrame, şi dacă după înscriere parcurgi nişte paşi (ce implică şi invitarea şi răspunsul afirmativ al unor prieteni) limita urcă la 30. Pe de altă parte sunt şi planurile comerciale, despre care puteţi afla detalii aici. Ţinând cont de ce apare acolo a fi facilitate doar premium, vedeţi şi pagina de tur, de aici, unde sunt prezentate facilităţile majore (subliniez: unele disponibile doar contra cost). În planul gratuit oricum nu eşti limitat într-un mod insuportabil: da, nu poţi exporta decât ca PNG nu şi în alte formate; da, nu poţi compara versiuni de diagrame şi nici lucra cu mai mulţi administratori per acelaşi cont, dar totul depinde de cum privim paharul pe jumătate plin sau gol.

Dacă vreţi alternative, vedeţi tagul diagrame. Şi uite şi un articol care reuneşte multe recomandări pe această temă: 22 Useful Free Tools For Creating Charts, Diagrams and Flowcharts.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *