Din nou despre generatoare de teme WordPress


Nu ştiu câţi dintre cititori ne urmăresc din 2007, ca să îşi amintească articolul Generator de teme pentru WordPress. Soluţia prezentată acolo, destul de simpluţă, mai funcţionează şi astăzi, chiar şi pentru WP 3.1. Oricum, nesatisfăcător pentru mulţi. Apoi în 2011 am scris despre Lubith, o webaplicaţie scrisă de un român, pe atunci la început, azi fiind un produs stabil – admit însă că nu l-am mai folosit de atunci, deci nu pot spune nimic despre evoluţie. De remarcat că WP 3.4 se pare că va include un editor pentru teme mai performant, dar înainte vorbim de altceva.

imagine

Vorbim de WPThemeGenerator.com, o webaplicaţie care îi va încânta pe cei dornici de o temă WP după gustul lor. Cu maaare uşurinţă poţi opta pentru diverse variaţii de design, de la ansamblu general la detalii precum boxa de căutare, meniul, widgeturile, fontul, culorile ş.a.m.d. Şi bunica ar putea “compila” o astfel de temă, după gusturile ei. Problema apare la final: ca temă WP nu o poţi descărca gratuit 🙁 . Vedeţi aici planul tarifar: pe scurt 29usd pentru şase luni, în care poţi face şi exporta câte teme doreşti. Vă puteţi “juca”, realizând diverse teme – doar că nu le puteţi descărca pentru utilizare, dar vă puteţi da oricum seama de puterea webaplicaţiei şi dacă vă interesează un cont premium sau nu.

Iar acum să revenim la WP 3.4, încă nelansat. Vestea bună este că va veni cu “a powerful theme customizer to make alternations to some of the most basic aspects of any theme without even affecting your live site while you tinker” (sursa). Cel mai bine este să urmăriţi clipul următor. Nu, nu e vorba de ceva ca WPThemeGenerator, dar fiind gratuit va fi mai mult decât nimic pentru cei mai mulţi dintre noi. Deci… vizionare plăcută! Şi să vină 3.4 cât mai rapid…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *