FreeAppADay.com: gratuit pentru iPhone şi iPad


Admit că unul dintre lucrurile care îmi plac la iPhone vs Samsungul Gio cu Android este memoria disponibilă. La ultimul testez, dezinstalez, la primul memoria e generoasă (32GB) deci tot instalez 🙂 . Şi am de unde, căci periodic aplicaţii şi jocuri comerciale devin gratuite, promoţional. O sursă bună pentru a afla de astfel de oferte este FreeAppADay.com, care mediază astfel de oferte, fără capcane ascunse. Desigur, ceea ce vedeţi mai jos în captură diferă de când citiţi articolul, dar astăzi de exemplu (un astăzi-mâine datorită diferenţelor de fus orar) sunt unele gratuităţi notabile.

imagine

Ca notă importantă: faptul că sunt oferite gratuit nu înseamnă că dezvoltatorii pierd foarte mult, cel puţin în cazul acelor jocuri în care ai pachete (monede şi altele) de cumpărat din joc; pentru celelalte rămâne oricum reclama asigurată. Dar să vedem dintre ofertele de azi: MotoHeroz e realizat de Ubisoft care spune deja mult. Pe scurt e vorba de o cursă cu maşini cu roţi uriaşe, pe nişte drumuri întortocheate şi nu mereu solide (ex: podurile de lemn).  Copiii – şi nu numai – se vor bucura de Saving Yello, unul dintre jocurile-fenomen. E puţin sadic după gusturile mele 😉 . Avem un peşte cu un număr de încercări cozi, ce trebuie dus înapoi în acvariul său, între timp ciocnindu-l de pereţi, de jucării, dându-i foc şi… tot felul de alte încercări.

imagine imagine

Mi-a plăcut şi JetWorm, care e simplu ca mânuire: jos sau sus. Atât. Un vierme goneşte nebun spre dreapta ecranului, iar Dvs trebuie să îi spuneţi să sară sau să intre pe sub pământ pentru a evita diverse obstacole. De fapt am depăşit oferta FreeAppADay. Dacă e să revin la ea aş indica spre Monster Wars, pe care însă nici nu l-am testat. Dar, după cum spuneam, sunt oferte de gratuităţi şi extra. De exemplu pentru câteva zile e gratuit TapDot, care e banal dar pe unii îi va prinde: trebuie să daţi tap pe cercurile ce apar şi dispar rapid. Ah, m-a mai prins şi Ice Rage, chiar dacă pe moment nu am reuşit să câştig nici un meci. Iar Swordigo nu l-am testat. Toate sunt însă azi (până mâine dimineaţă) gratuite (ups, corectez: unele oferte se pare că sunt disponibile chiar mai multe zile; vedeţi calendarul din FreeAppADay şi veţi găsi unele încă gratuite, ca câteva zile distanţă de promoţia originală). De la 0.99 sau 1.99 usd la 0.

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *