My Daily Wallpaper


Eu unul mă declar mulţumit de temele, de fapt cel mai adesea pachetele de tapeturi, oferit de Microsoft pe situl propriu pentru Windows 7. La câteva săptămâni pun altul, iar tapeturile se schimbă singure la o oră din pachetul curent. Pentru cei care vor totuşi o varietate mai mare, un program interesant este My Daily Wallpaper. Este al aceluiaşi autor care oferă şi Free TvDB şi Free HDD LED, prezentate la sfârşitul anului trecut. Noul program cred că se prezintă clar din captură: o serie de categorii din două surse majore (DeviantArt şi NationalGeographic), iar tu alegi frecvenţa schimbării tapetului.

imagine

Cred că este evident tuturor, dar precizez: atunci când apelezi la tapeturi din surse nespecializate pe subiect (şi mă gândesc la DeviantArt în special), te poţi trezi cu surprize. Nu mă refer doar la tapeturi ce nu corespund ca mărime (programului îi poţi indica însă mărimea minimă şi apoi caută să rezolve restul), ci şi dpdv al calităţii. Dacă puneţi People s-ar putea să apară şi tapeturi nepotrivite pentru copii. Apoi şi între categoriile alese, unele imagini vor fi mai reuşite, altele mai puţin. Dar “paguba” e mică, din moment ce poţi rapid solicita un nou tapet (chiar şi din meniul iconiţei din systray). Iată şi fereastra cu opţiunile programului.

imagine

Dacă o categorie nu vă e clar ce ar conţine, click pe Browse all galeries! (vezi prima captură) şi de acolo puteţi vedea previzualizări. În captură am mers pe Animal and plants şi, se vede, nu sunt de aceeaşi calitate. Acesta e “preţul” pentru preluarea automată de imagini, fără o selectare făcută de un om.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. pety spune:

    Excelent, multumesc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *