Generare de avataruri


Pentru acele situaţii (ex: anumite forumuri) unde nu ţinem să folosim o fotografie personală, prind bine soluţii de generare de avataruri, mai ales că sunt haioase. Nu mai stau să sap în trecut, dar îmi amintesc clar de Tu… în versiune sălbatică. L-am regăsit între recomandările din recentul articol 10 Websites To Create Your Very Own Avatar. Îl puteţi explora, dar eu aici mă opresc doar la două situri. Şi am să încep cu Mess Dudes, care porneşte de la premisa că sunteţi de sex masculin 🙂 . Mai apoi puteţi customiza cam totul.

imagine

Adică există (doar) două forme de cap, dar mai multe opţiuni pentru ochi (din păcate în captură cred că l-am prins clipind, de aceea nu se vede clar), gură, păr, urechi, pălării, cămăşi, pantaloni, încălţări, accesorii… Şi la multe puteţi configura culoarea, din câteva disponibile. La final click pe butonul de sub imaginea de previzualizare. În următorul pas alegeţi o dimensiune – poate fi chiar rezoluţia ecranului Dvs dacă doriţi să folosiţi imaginea ca desktop. În fine, epopeea nu se opreşte aici. Click pe Mac / PC High-Quality Desktop Wallpaper pentru a lua imaginea mare. Notă: în Chrome nu mi-a mers, dar în IE totul a curs fără probleme. Vedeţi mai jos o versiune micşorată: da, apare logoul sitului, dar dacă vă trebuie un pătrat pentru avatar puteţi decupa şi ciao logo!

imagine

Ultimul link din articolul de pe Hongkiat nu e funcţional. Noroc cu un comentator ce a indicat adresa nouă pentru Hero Factory: cpbherofactory.com. Aici puteţi opta pentru bărbat sau femeie, şi din nou tot felul de opţiuni pentru păr, ochi… şi lista o intuiţi, nu o mai repet. Din păcate rezultatul final nu este “curăţabil” de precizarea sitului unde a fost produs. Plus un text pe sub capul eroului, în spate de fapt. Oricum, cred că unii vor aprecia oricum ce pot crea (sau să facă o captură de ecran în pasul ante-final).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *