Doar azi gratuit: Wondershare PDF to Word Converter 3.6.0


Da, da, ştiu că am mai scris despre ofertă şi în anii trecuţi, dar nu mă opresc pentru că scenariul este comun pentru mulţi: ai un PDF şi ţie ţi-ar trebui să fie editabil. Iată deci un alt produs Wondershare (chinezii apar iar pomeniţi… dar adevărul este că au câteva produse foarte bune): PDF to Word Converter, oferta fiind acum pentru versiunea 3.6.0 (acum un an era 3.0). Are aproape 9MB şi poate fi descărcat direct de aici. Pentru înregistrare veţi fi conduşi pe situl Wondershare, unde vi se cere o adresă de email: poate fi una temporară, dar oricum nu imaginară, pentru că pe email primiţi cheia.

imagine

De data aceasta am instalat programul pentru că într-o vreme tot ce testat ca şi convertor PDF -> Word punea rezultatul în boxe, ceea ce făcea un chin pentru editare ulterioară. Ei bine, sunt bucuros să spun că programul de faţă generează un fişier Word foarte frumos, fără boxe, încercând cât de cât să formateze ca originalul, dar desigur nu perfect. Eu unul sunt încântat!

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

  • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *