Tehnologii în spate la smartphone-uri şi camere foto digitale


Am mai avut clipuri cu Bill Hammack, un tip care explică lucruri inginereşti nu tocmai uşor de înţeles dar altfel interesante 😉 . Apoi câteva luni a fost ca dispărut. Dacă înţeleg bine a scris o carte, evident pe aceeaşi idee, a explicării unor aspecte inginereşti, dar acum promite să publice săptămânal câte un clip interesant. Mai jos pun unul mai recent, despre accelerometrul smartphone-urilor, iar mai apoi unul puţin mai vechi, despre aparatele foto digitale. Recunosc că de la un moment dat m-a pierdut 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Bogdan spune:

  Mare lucru sa explici pe limba tuturor „inginerii” atat de sofisticate. Eu fac training-uri din cand in cand pe diverse teme care tin de IT, simple in general pentru ca ma adresez unor utilizatori care nu sunt ingineri si nu nici nu vor sa fie :-). Si cel mai greu lucru este sa gasesc un limbaj plastic destul de usor sa fie inteles de toti cei care participa la training-uri. Restul sunt detalii…:-)
  Respect pentru baiatul asta. Il urmaream si inainte si acum o sa ii cumpar si cartea.

 2. Xantes spune:

  Mi se pare mie sau titlul ar fi trebuit sa sune: „Tehnologiile din spatele smartphone-urilor şi camerelor foto digitale”?!

 3. Gabriel spune:

  @Xantes: Nu ti se pare. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *