Oferte gratuite pentru iOS (1)


[Important: vedeţi şi finalul.]Îmi amintesc că atunci când s-a lansat GiveAwayOfTheDay apăruse şi secţiunea de jocuri… zilnică! Pur şi simplu nu mai ştiai ce să îţi instalezi cu atâtea oferte. În final şi-au dat seama că cine ştia de sit nu mai avea nevoie să îşi cumpere vreodată jocuri (mă refer la genurile difuzate acolo), aşa că au renunţat şi jocurile gratuite vin doar în week-end şi sunt mai slăbuţe. Bine, dar acum nu vorbim de Windows ci de iOS, unde – am spus deja – este FreeAppADay, care mediază oferte gratuite pe una sau mai multe zile. Şi că nu e singurul “generator” de gratuităţi!!!

imagine imagine

Pentru cei ce deţin un iPad sau un iPhone recomand să urmărească pe dotTech nu atât recomandările zilei (unde nu toate sunt gratuite) articolele cu titlu gen XX paid apps for free (aici vine data)! [Limited time offer]. De exemplu [iOS, Mac] Get over 40 paid apps for free (5/23/12)! [Limited time offer]. Ştiu că azi e 24 dar unele oferte mai sunt valabile şi s-ar putea să fie şi mâine, adică în 25. Şi din oferta actuală ei recomandă cu căldură Feed Me Oil, cu varianta Feed Me Oil HD pentru iPad. Nu am ajuns să îl joc prea mult, dar îmi aminteşte de Where’s My Water, un joc faimos şi nu degeaba (produs de Disney). Ideea e cumva similară, dar grafica e… altfel, să nu spunem mai urâtă ci altfel, pentru că chiar e un alt stil. Şi tot aşa avem de condus un lichid, însă prin alte metode.

imagine imagine

Dintre jocurile acum gratuite şi în curând din nou comerciale aş aminti Anodia, care mi s-a părut extraordinar: este genul arkanoid sau breaking bricks sau cum îl ştiţi Dvs, dar muuuult inovat. Nici nu pun captură pentru că mi se par că nu comunică clar ideea. Mai bine îl jucaţi. Crazy Formula e tot cu lichide de condus, dar în tuburi de sticlă (mai curat deci 🙂 ). Nu am testat Sudoku Rush, nici Big Win Hockey.  Ieri mi-am instalat iBomber şi încă pare gratuit – frumoasă grafica, dar eu unul nu am reuşit să stăpânesc bine jocul; poate bombardamentele nu sunt de mine. Aşa, de distracţie, reţineţi şi Talking Carl! Şi în timp ce s-a dus oferta de gratuit 🙁 ţin să menţionez şi Bouncy Seed!, pe care l-am apreciat din nou ca originalitate.

Ei… jocuri bune cu duiumul. Ba şi aplicaţii (am vorbit azi de Wi Camera). Doar să fie omul pe fază să prindă ofertele.

Completare: iată că a apărut [iOS] Get over 15 paid apps for free (5/24/12)! [Limited time offer] cu oferte de neratat! De exemplu Cut the Rope: Experiments, plus varianta pentru iPad.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *