Slide.ly: imagini+muzică=slideshow


Slide.ly e un produs interesant şi care cred că are şansa să devină de succes, pentru că e teribil de simplu de folosit. Iar rezultatele sunt plăcute ochiului. În special spiritele mai atehnice se vor simţi mari maeştrii realizând un slideshow din trei mişcări 😉 , pe care apoi să îl popularizeze pe Facebook, pe alte situri sociale sau chiar pe situl propriu. Desigur, nu lipsesc inerent şi problemele: imagini fără drepturi de autor, muzică asemenea… Dar să vedem un exemplu concret. (sau vedeţi galeria de slideshow-uri populare). Un minus: nu poţi să ştii cât mai e din slideshow.

Şi apoi să vedem ce şi cum se face. Vă puteţi crea un cont independent pe Slide.ly sau să vă logaţi cu contul Facebook. După aceasta primul pas constă în alegerea imaginilor. Puteţi să luaţi din albumele Dvs de pe Facebook, din Picasa sau Flickr, ori poze de pe calculator sau luate aiurea de pe net. Alegeţi şi le adăugaţi. Simplu.

imagine

În al doilea pas alegem o coloană sonoră pentru slideshow. Pentru aceasta sursele sunt YouTube şi Soundcloud. Fie alegem dintre sugestii, fie căutăm specific ceva. Putem asculta înainte de a alege. Am găsit ceva ce merge? Folosiţi acea piesă şi gata. Simplu.

imagine

Am ajuns la al treilea şi ultimul pas. Aici botezăm slideshow-ul, indicăm nişte taguri, dar şi putem opta pentru nişte efecte video “peste”. Avem şi o previzualizare. Mai rămâne să alegem dacă ce am creat să fie public, după care să salvăm şi să publicăm (a publica nu înseamnă aici a face public, ci mai degrabă a genera slideshow-ul). După cum am tot spus: simplu!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *