Jump Birdy Jump


În jocul Jump Birdy Jump (disponibil nu doar pentru PC ci şi pentru iPhone/iPad), amicul nostru este o pasăre (un "păsăroi" – dar parcă personajul e prea simpatic să îi spunem aşa), ce vrea să ajungă la iubita lui, dar dintr-un motiv necunoscut nouă, nu poate pur şi simplu zbura până la ea, ci trebuie să sară (sau invers, ea să meargă la el). Adică noi trebuie să tragem sfoara pe care stă acesta, ca pe un arc, şi să îl "lansăm" în direcţia dorită – pentru a ateriza pe o altă sfoară, din aproape în aproape, până la ţinta finală, ocolind diferitele pericole şi obstacole care fac "să îi zboare fulgii".

imagine imagine

Grafica jocului, în special prin personajele lui, este foarte simpatică, şi dinamica jocului atractivă – varietatea de obstacole şi provocări de la un nivel la altul te face să fii incitat să continui jocul. Pe parcursul nivelului trebuie să şi adunăm cât mai multe steluţe – atenţie la cele care devin din când în când negre, căci atunci sunt fatale. Trebuie să ferim pasărea şi de bârne – care nu trebuie atinse – şi se asemenea de ţepi. Dacă nu am reuşit în salt să "culegem" şi steluţa care era în drum, putem în general să mai sărim înapoi, dar sunt şi sfori gri care după saltul păsării se rup, aşa că uneori trebuie să ne calculăm bine salturile căci e un drum cu sens unic.

imagine imagine imagine

La unele niveluri avem şi bule care ne ajută să urcăm mai sus decât am putea sări. Atunci când tragem de sfoară, ne este foarte util faptul că apare trasată pe ecran traiectoria după care va sări pasărea, astfel încât putem să o reglăm cum dorim înainte de a-i da drumul. Provocarea mai mare este atunci când avem şi obstacole în mişcare – astfel că nu contează numai pe unde sare pasărea, ci şi momentul exact când îi dăm drumul. Va fi nevoie la unele nivele de mai multe încercări, şi ni se şi spune că putem sări câte un nivel care ni se pare prea greu. Oricum, reluarea nivelului nu înseamnă vieţi sau puncte pierdute, aşa că e nevoie doar de răbdare şi perseverenţă…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *