Gardens of Time pentru Facebook, iOS şi Google+


Majoritatea când spunem Disney ne gândim la desene animate. Ei bine, unii se gândesc şi la parcurile tematice. Dar mai puţini la jocuri. Şi totuşi, ne amintim de exemplu de Where’s My Water, disponibil pentru Android şi iOS deopotrivă. Un alt joc celebru – de fapt mulţi probabil îl ştiu de multe luni de zile – este Gardens of Time. Am să încep cu linkul pentru joc pe Facebook, apoi pentru iPad şi iPhone, şi în fine pentru Google+. Pentru Android în momentul scrierii articolului nu pare a exista variantă.

imagine imagine

Despre ce este vorba? Am să citez Gamezebo – în care am mare încredere: “Gardens of Time is what a Facebook HOG should look like”. Deci e un hidden object şi încă unul de calitate. Pe scurt: de găsit obiecte în diverse scene. Pe lung… adăugaţi o grădină, deci ceva management de resurse, plus dimensiunea socială care deschide noi orizonturi (dorite de unii, nedorite de alţii, nu?). Ca scenele să fie cât mai variate, jocul se foloseşte de o maşină a timpului ce ne aruncă nu doar aiurea în timp ci şi aiurea în spaţiu, în diverse colţuri ale planetei. Există un fir roşu al poveştii, dar şi fragmentări date de oferte de sezon sau scene “promoţionale”. Cu cât joci, cu atât deschizi accesul la mai multe scene. Sigur că îţi consumi energia şi dacă nu ai răbdare să se reîncarce trebuie să scoţi ceva bani din buzunar, dar altfel se poate juca gratuit, strângând bani pentru tot ce vrei în grădină, dar şi pentru avansul general în joc.

Să mai precizez că un nivel poate fi jucat de mai multe ori… chiar e recomandat să faci aşa ceva, pentru a strânge mai multe stele. Obiectele apar exact în aceeaşi poziţie, dar se cer de fiecare dată altele. În rest… sigur s-ar mai putea spune multe dar sper că ce era mai important am spus. Succes şi… nu îi invadaţi pe ceilalţi cu cererile Dvs sau cu progresul în joc. Fiţi atenţi la ferestrele care cer Share şi optaţi în schimb pentru x-ul din colţ ca să le închideţi.

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *