S/2: 20, 20, 20…


Acum mulţi ani aveam un fel de serie specială numită “S/2” sau “scurt pe doi”, în care trânteam nişte linkuri pentru a nu le îngropa definitiv. Asta pentru că găsesc multe subiecte interesante, dar nu pe toate ajung să le dezvolt aici pe CNet.ro şi atunci merită să fie cumva notate pentru cei care rezonează la subiect şi vor dori să le vadă singuri. Aşa stând lucrurile, iată după atâţia ani iarăşi un “S/2” unde pun câteva articole care cred că merită să le vedeţi. Şi am să încep cu 20 Blogs Offering Web Design Freebies, o colecţie deosebit de utilă pentru webmasteri/webdesigneri.

imagine

Am aflat de acolo despre o grămadă de situri foarte interesante, ce colecţionează “gratuităţi” de la iconiţe la vectori, de la fundaluri la template-uri… Chiar merită studiată colecţia şi urmărite apoi siturile care par mai interesante. Din aceeaşi sursă, adică DJDesignerLab, aş recomanda şi 20 Excellent Code Snippet Resources. Pentru webmasteri, desigur, dar chiar şi pentru programatori. Vorbim de 20? Atunci tot 20 să fie, căci recent a apărut pe AddictiveTips articolul 20 Features Of KMPlayer That You Probably Don’t Know About. Eu folosesc KMPlayer dar, parcurgând pe diagonală articolul, m-am uitat ca viţelul la poarta nouă la ce scrie acolo: chiar sunt lucruri pe care nu le ştiam. Foarte probabil nici nu am actualizat playerul la ultima versiune, dar oricum, e un articol ce trebuie să îl citesc cu calm cândva.

De la 20 urcăm la 22, dar merge mai în spate în timp: recomand din nou webmasterilor articolul 22 Best PHP Tutorials For Developers, de pe SmashingHub. Şi acum pentru publicul larg, căci presupun că muuuulţi folosesc Dropbox, încă o semnalare: 10+ Best Apps For Your Dropbox. Iar încheierea e pentru un public mai mic: al celor ce deţin un iPhone – 10 Tips for Better iPhonography. Sunt sfaturi simple dar valoroase. Cam atât… Decât să le uit de tot am preferat să vi le semnalez laconic.

Ups: Am sărit unul, care iar cred că îi va interesa pe mulţi – The Best Google Chrome Extensions for YouTube.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *