Ce situri domină şi unde


O hartă tocmai publicată se numeşte World map of dominating websites. Merită să o vedeţi şi mai mare decât se vede mai jos. Că tot a pomenit Jurgen de Yahoo, iată că acest sit mai este 🙂 pe primul loc în Japonia şi… Congo! Google rupe per ansamblu, şi să se ţină cont că nu s-a calculat Google & company, căci atunci sigur mult mai multe ţări ar fi fost Google. Facebook-ul – nu mă aşteptam – e pe primul loc în Africa, dar şi în… Mongolia. Dar mai departe studiaţi Dvs.

imagine

PS: Dacă vă întrebaţi de sursa datelor înseamnă că nu aţi deschis linkul indicat. Atunci citez direct: “The map above includes #1 websites in each country, based on traffic rank (Alexa data, for want of anything better).”


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Sakura spune:

    Mă întreb dacă locul fruntaş al Facebook în Africa nu cumva are legătură cu numărul imens de scameri şi excroci pe internet din acea zonă. Ei sunt activi acolo unde găsesc multe potenţiale victime. Ce loc mai potrivit pentru aşa ceva poate exista decât Facebook? Prezenţa Nigeriei în topul Facebook parcă vine să confirme asta.

  2. jürgen.toth spune:

    Yahoo este şi … nu este pe primul loc în Japonia: „Note: Yahoo! and Yahoo Japan are separate companies. Yahoo Japan is a joint venture between Yahoo! and the Japanese internet company SoftBank.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *