Patru jocuri gratuite pentru iOS


Doresc să vă recomand acum patru jocuri pentru iOS (trebuie săpat dacă au şi echivalente pentru Android, eu unul nu am verificat). Şi am să încep cu două care par a fi permanent gratuite, spre deosebire de celelalte două care par doar pentru câteva zile a fi gratuite (deci trebuie să vă grăbiţi să puneţi mâna pe ele). Şi am să încep cu Mega Run – Redford’s Adventure, care o să vă aducă aminte de vechile jocuri în care alergai după monede, doar că totul în nişte haine foarte noi, cu o grafică superbă. Îmi închipui pe tabletă ce bine trebuie să arate!

imagine imagine

Al doilea, Duckers, aduce de asemenea aminte de jocuri veeechi (parcă boulder rush îi spune la gen). Pe scurt o raţă şi flacăra aceea albă (habar nu am ce este) fac o coaliţie în căutarea de comori în pământ. Împreună au capacitatea de a se scufunda cam cum sare un înotător într-un bazin. Trebuie să indici cu degetul direcţia şi merge într-acolo, dar evident există tot felul de obstacole. Din când în când apar şi nişte cavităţi în pământ, care dau o variaţie jocului: aici trebuie să înclinăm smartphone-ul pentru a evita diverse obstacole – o atingere şi o iei de la zero. Sunt bonusuri de cumpărat, personaje care să înlocuiască raţa albastră…

imagine imagine imagine

Un joc despre care am tot citit cât de original şi antrenant este e Whale Trail. Poate nu am stat suficient, dar nu m-a prins. Oricum, e interesant şi zilele acestea e gratuit. În fine, ultimul este Cover Orange – tot m-am chinuit să îmi dau seama de unde îl ştiu. Am scris în 2009 aici, despre versiunea flash. Există şi o variantă pentru iOS deci, care e parcă ceva mai interesant de jucat. Şi acesta e gratuit o vreme.

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *