Wreck-It Ralph: jocul şi (în curând) filmul


Ştiţi care va fi al 52-lea film Disney? Wreck-It Ralph! Ideea e interesantă: un personaj din video-jocuri se satură să fie ani în şir personajul negativ, pe care nimeni nu îl apreciază (şi totuşi e necesar, căci altfel ce ar mai face eroul pozitiv!), decide să îşi părăsească “funcţia” şi să caute alta mai interesantă, mai recompensatoare. Iar Disney, pentru a-şi promova filmul, i-a dedicat un sit unde găsiţi şi un joc flash tocmai cu eroul filmului. Desigur, înainte să fugă din post 🙂 .

imagine

Dvs sunteţi “reparatorul”, care rezolvă – cu ciocanul??? – geamurile distruse de Ralph. Pare simplu, căci la urma urmelor doar ne deplasăm cu săgeţile şi apăsăm spaţiu pentru reparaţii, dar rapid apar păsări ce ne pot omorî, pe lângă cărămizile lui Ralph, şi arhitecturi ciudate ce presupun trasee ocolite spre geamurile sparte. Ne mai ajută hrana lăsată de locuitorii imobilului. Şi pentru că despre joc nu mai am ce spune, vă las cu trailerul filmului, pe care abia aştept să îl văd (ca mare consumator de animaţii ce sunt). Ah, un lucru: de pe situl Disney puteţi vedea imagini din film, descărca tapeturi…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Claudia spune:

    Chiar nu ma asteptam la o asemenea animatie. Mi-a placut jocul si acum am ramas placut surprinsa sa vad ca au scos si un film. Subiectul imi place iar personajele sunt foarte amuzante. L-am trecut in programul meu de pe 1 noiembrie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *