HundredZeros.com: şi la cărţi electronice sunt oferte gratuite


Vă sună ciudat HundredZeros.com? Atunci să spunem subtitlul: just free books. Corect! Dacă pentru programe şi jocuri pentru Windows avem GiveAwayOfTheDay, dacă pentru iPhone avem FreeAppADay, iată că pentru cărţi electronice există HundredZeros. Acest sit colecţionează cărţile aflate la reducere de 100% pe Amazon. Unele oferte sunt valabile 24 de ore, altele mai mult… şi drept urmare se poate să mai daţi peste câte o carte care să apară acolo, dar pe Amazon să fi revenit la un preţ diferit de 0usd.

imagine

Eu am cont pe Amazon (de când am folosit Amazon S3) şi cred că e de musai aşa ceva, chiar dacă taxarea e cu suma 0. Respectiv am făcut “cumpărăturile” pentru câteva cărţi din ofertă şi am primit emailuri prin care am fost anunţat că am fost taxat 0usd (fără taxe ascunse). Deci probabil doar cei cu un card valabil pentru cumpărături pe internet vor putea gusta ofertele. Şi ce oferte găsim? Nu vă aşteptaţi să găsiţi nu ştiu ce cărţi pe val, dar sunt oricum câteva sute, grupate frumos pe categorii. Mai sus vedeţi de exemplu categoria Computers and Technology, şi de acolo cred că pe unii i-ar putea interesa MS Office 365 sau volumul aniversar de la SmashingMagazine. Găsim şi cărţi de la prestigioasa editură O’Reilly Media (despre HTML5, Node, Dart, ePub3 ş.a.).

Unele cărţi sunt oferite gratuit de la 0.99usd, ceea ce… mă rog… pare o bagatelă… Dar am văzut şi cărţi de la 10usd oferite la 0usd, şi poate sunt şi de la preţuri mai mari. Poate vă interesează calculatoarele, dar la fel de bine poate să vă intereseze limba engleză. Descărcaţi ceva romane sau literatură pentru copii, dacă pe copii îi vizaţi. Oricum ar fi, vorbind de 0 lei (şi totuşi dispunând de un card internaţional) sunt sigur că mulţi vor fi interesaţi. Ei, dar era să închei fără să lămuresc: unde sunt cărţile?! Ei bine, dacă aveţi Kindle le veţi regăsi acolo… dar şi fără puteţi găsi cărţile online. Mergeţi la read.amazon.com şi veţi vedea ceva ca mai jos.

imagine

Şi dacă vreţi să vedeţi o carte cum arată deschisă în navigator, iată mai jos.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *