Eusing Free MP3 Cutter


Deci e gratuit, feliază MP3-uri şi e produs de Eusing. Aţi aflat totul despre el. Aş putea foarte bine să mă opresc aici, nu? Plus că mai aveţi şi o captură. Tocmai am folosit acest program nu doar de dragul demonstraţiei ci pentru că aveam o piesă în care primele secunde erau de reclamă la un radio, după care venea piesa propriu-zisă. În câteva secunde am rămas doar cu piesa. Desigur, puteam folosi Audacity-ul, mai celebru şi mai complex, dar cred că firile atehnice vor apela mai degrabă la Eusing Free MP3 Cutter.

imagine

După cum vedeţi din interfaţă, avem un buton pentru a deschide piesa MP3 dorită. Apoi o putem asculta, apăsând butoanele Mark Start şi Mark End când este cazul. Oprim apoi redarea şi dăm Play Selection. Totul e ok? Atunci e cazul să apăsăm butonul Start Cut. Se va crea o copie a fişierului original, prefixată cu cut_. Atât. Simplu de folosit. Ah, nu uitaţi de MP3cut.net sau de MP3 Toolkit.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. pety spune:

    Folosesc doar Audacity, insa am mers la site-ul semnalat de linkul de mai sus si am gasit ceva folositor pt mine: Eusing Cleaner – System tools like registry cleaner, disk cleaner, and internet track eraser. M-a interesat in mod deosebit defrag registry.
    Multumiri!

  2. Sorin spune:

    Un alt foarte mic cutter de mp3-uri ar fi mp3DirectCut de la http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html, pe acelasi site fiind si un extrem de mic player audio, 1by1, ambele softuri fiind portabile si avand putin peste 100 kilo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *