FACEinHOLE şi Baldify: gratuite o vreme


Despre FACEinHOLE am scris aici în 2008, adică de muuuuuuult timp. Şi situl a rămas celebru, desigur într-un peisaj destul de aglomerat. Între noutăţile lui se află intrarea în spaţiul smartphone-urilor cu aplicaţii pentru iPhone, iPad şi Android. Toate costă bani, doar aplicaţia pentru iPhone e gratuită timp de câteva zile. Dacă vă mişcaţi rapid, s-ar putea să mai prindeţi oferta. Dar… există un dar… fiţi atenţi pe mâna cui cade. Nu e genul de aplicaţie cu care mi-ar place copiii mei (mici) să se joace. Adică “ambalajele” pentru feţe sunt uneori mai dezbrăcate sau în posturi mai… nepotrivite.

imagine imagine

Aplicaţia pentru mobile are desigur avantajul că poţi rapid face nişte fotografii (chiar şi tu ţie) şi apoi să te distrezi fără să treci prin descărcarea pe calculator şi încărcarea pe situl amintit. Mai mult, poţi să foloseşti şabloane pentru 1, 2 sau 3 “găuri” (feţe de persoane). Există şi o funcţie de creare de şabloane din propriile fotografii (aşa o fotografie cu tine poate primi capul altcuiva), dar atenţie – e un add-on ce costă 0.79 euro. Similar e inclusă – aparent – o funcţie de a-ţi pune “moaca” pe clipuri video, dar din nou fiecare clip trebuie cumpărat în parte. Rămânând la ce se oferă gratuit… e oricum mişto. Garantează distracţia cu prietenii 🙂 .

Şi dacă tot vorbim de aplicaţii care ne manipulează faţa, vă recomand şi Baldify, care tot aşa e gratuită timp de câteva zile. Acţionaţi rapid. Dacă nu, trebuie să cheltuiţi un dolar. Şi tot un dolar fac şi Oldify şi Fatify. Personal pot vorbi doar de Baldify care… te sperie! Am făcut teste cu toţii în casă: la sexul feminin efectul e mai nerealist şi cred că mai puţin relevant. Dar în testele făcute cu faţa mea, respectiv a feciorului meu… brrrr… Aplicarea chelirii e însoţită de un fel de animare a fotografiei, la fel de înfricoşătoare. În fine… degeaba explic: trebuie văzut. Dacă vă interesează, încercaţi.

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *