WP Missed Schedule Fix Failed Posts


La sfârşitul săptămânii trecute am tras tare şi am scris mai toate articolele pentru săptămâna aceasta, în avans. Da… mai rar se întâmplă aşa. De regulă recuperez după… Ei bine, am avut surpriza să văd că luni nu apar articolele. Am săpat, am studiat problema, dar o altă soluţie mai rapidă nu am găsit decât pluginul WP Missed Schedule Fix Failed Posts. L-am instalat şi apoi am plecat într-o scurtă vacanţă: am văzut însă cum zi de zi articolele apăreau dimineaţa, pe la orele stabilite din timp. Peeerfect!

imagine

Foarte probabil puţini folosesc programarea articolelor în WordPress (adică pentru o apariţie la o dată ulterioară), dar e foarte utilă, mai ales pe perioadele când lipseşti, dar ai vrea ca atunci să se publice ceva (presupunând, evident, că redactezi materiale în avans). În fine, dintre cei care folosesc această facilitate, poate nu mulţi au problema cu apariţia materialelor la timpii prestabiliţi. Dar chiar şi aşa, rămâne un cerc mic de utilizatori cărora acest plugin le va prinde bine. Iar când nu au nevoie de el îl pot pur şi simplu dezactiva, pentru ca să nu facă inutil interogările după articole ratate (missed).

PS: Probabil mai sunt pluginuri care tratează aceeaşi problemă. Eu la acesta m-am oprit pentru că şi-a făcut bine treaba.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *