1Tap Quick Bar: Lansator de aplicaţii pentru Android


Chiar dacă la trecerea de pe Windows XP pe Windows 7 au fost multe voci care spuneau că ultimul sistem de operare permite nativ o bună organizare şi un acces rapid la aplicaţiile favorite, personal nu am renunţat la lansatorul meu de aplicaţii iniţial, RocketDock. Simplitatea şi rapiditatea utilizării, precum şi obişnuinţa 🙂 , m-au făcut să îl folosesc până astăzi. Desigur că programul portabil nu este un "înlocuitor", ci un "supliment" care îmi uşurează munca.

imagine

Asemănător mi-a mers şi după achiziţionarea unui nou smartphone. Widget-urile şi shortcut-urile dorite a trebuit să le împart pe mai multe ferestre. Şi în acest caz am căutat şi găsit un "supliment", de fapt o aplicaţie care permite crearea unui bări de meniuri accesibilă într-un mod mai rapid. 1Tap Quick Bar este o aplicaţie pentru smartphone-uri cu Android, care după o scurtă perioadă de pregătire oferă un acces rapid la cele mai variate funcţii, mai bine zis la şase dintre ele în versiunea gratuită. Se preconizează şi o versiune comercială cu mai multe opţiuni.

După instalarea aplicaţiei veţi avea posibilitatea să puneţi scurtături spre informaţii despre sistem (starea acumulatorului, luminozitatea display-ului etc.), spre aplicaţiile şi widget-urile instalate, spre scurtăturile predefinite şi spre adresele de contact des frecventate. Ordinea rămâne la îndemâna Dvs. Totodată puteţi alege şi seta fundalul, iconiţele şi culoarea textului. La final veţi avea la dispoziţie o bară de meniuri suplimentară în panoul de notificări. Permisiunea de afişare poate fi schimbată foarte uşor (Apply şi Dismiss). Trebuie să recunosc că între timp aplicaţia îmi place mai ales pentru că îmi permite să savurez fundalurile de pe smartphone. De ce atâta "agitaţie" pe ecran când pot avea o bară de meniuri apelabilă rapid, doar la nevoie?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Ady spune:

    Daca ai pe telefon ICS, atunci se pot grupa intr-un singur loc pe ecran. Adica, intr-o iconita, faci drag&drop la altele si se creeaza un calup de shortcuturi. De ce spun asta? Nu cumva aplicatia are nevoie de root?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *