SkyDrive cu look nou. Windows 8 de testat 3 luni


În ultimele săptămâni am ajuns să fac şi eu cunoştinţă cu Windows 8, cu interfaţa la care iniţial îi puteam spune Metro – acum nu. Apoi am văzut MS Office 2013 (Preview), cu aceeaşi nouă interfaţă, gândită şi pentru desktopuri clasice şi pentru ecrane cu atingere. În fine, a venit Outlook.com, care prevestea alinierea mai multor webaplicaţii la noul look. Şi aşa a fost: iată că SkyDrive arată acum altfel. Unii vor spune că arată mai bine (alţii desigur vor avea ceva de comentat 😉 ). Personal nu mă deranjează noul sistem, mai ales că dacă ai folosit Windows 8 (şi chiar şi fără) nu te izbeşte prea tare.

imagine

Nu este “aceeaşi Mărie cu altă pălărie” pentru că Microsoft a lucrat intens sub “capotă” pentru a aduce şi facilităţi noi, precum şi o viteză şi eficienţă sporită. Mai multe informaţii în anunţul oficial: A new modern SkyDrive.com, updated apps, and Outlook.com at 10 million users, precum şi în clipul următor. Eu mai spun doar că SkyDrive a devenit mai atractiv şi pentru cei ce folosesc smartphone-uri (chiar şi cu Android, în sfârşit) şi că API-ul a fost îmbunătăţit şi simplificat.

Şi să trecem mai departe. Că Windows 8 RTM e gata de ceva vreme ştim. Vestea bună este că o versiune – finală – e disponibilă pentru cine doreşte să o testeze timp de maxim trei luni. E vorba de Windows 8 evaluation for developers. La finalul linkului tocmai indicat veţi găsi ceva ca mai jos (nu, nu daţi click mai jos că e captură 🙂 ). Puteţi descărca deci (aproape) imediat şi instala. Va merge trei luni (şi cine ştie ce scheme de re-armare o să apară care să mai prelungească cu câteva luni testele). De reţinut că nu e o versiune de la care să puteţi face upgrade în caz că vă place sistemul de operare.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *