PuzzleTouch: şi cu imaginile tale


Cu PuzzleTouch ne-am mai întâlnit în articolul Windows 8: aplicaţiile Metro, dar unde doar am pus o captură. Ei bine, nu doar cei ce folosesc Windows 8 se pot bucura de această aplicaţie, pentru că situl permite şi online o experienţă cumva similară (totuşi, nu 100% identică cu cea din Windows 8, după cum vă spune şi captura de mai jos). Puteţi opta pentru imagini oferite de PuzzleTouch dar şi încărca imagini proprii – cum am făcut eu în puzzle-ul de mai jos. Cât priveşte felierea: e generoasă, mergând până la 200 de piese!

imagine

Ce mi s-a părut foarte-foarte interesant este realismul implementării: ai piesele de parcă ar fi pe o masă, dar chiar sunt puse aiurea, adică şi rotite diferit. Astfel că trebuie să dai click pe o piesă şi profitând de cercul alb din jurul ei să o roteşti aşa cum ai crede că e bine. În colţul din stânga-sus ai imaginea originală (dacă muţi mouse-ul peste ea o vezi mărită). Poţi să comuţi uşor pe tot ecranul (Full Screen), să vezi mai îndeaproape piesele (zoom), iar cânt nu mai rezişti poţi apăsa Auto Win şi puzzle-ul se va rezolva singur 😉 .

imagine

De observat că poţi trimite puzzle-ul prietenilor prin email sau publicând linkul pe situl tău, pe Twitter, Facebook sau unde vrei. Acum un lucru ce trebuia poate să îl spun de la început: PuzzleTouch merge cu Silverlight (tehnologia similară Flash, dar deţinută de Microsoft). Cei care nu au Silverlight probabil sunt invitaţi să îşi instaleze – eu nu pot spune pentru că am deja Silverlight instalat. Ar fi frumos să meargă altfel direct pe varianta Flash, dar m-aş mira. Însă partea bună e că un click dreapta pe suprafaţa jocului ne dezvăluie opţiunea de a “instala” jocul pe propriul calculator – va arăta ca în captura de mai sus.

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *