Box.com dă (doar) 10GB pentru iPad/iPhone


Poate unii îşi amintesc că la începutul anului Box.com a dat 50GB pentru cei cu Android, apoi peste vară 25GB pentru oricine, iar acum dă 10GB pentru cei cu iOS. Ofertele par în picaj, dar ele tot revin în diverse forme, aşa că nu e exclus să mai vedem oferte de peste 20-25GB. Oricum, dacă menţionez acum oferta este pentru că 1) în loc de 5GB primeşti totuşi dublu, adică 10GB (nu e 50GB, dar e… 10GB); 2) limita per fişier e de 100MB în loc de 25MB; 3)Box.com are sincronizare a la Dropbox, şi chiar dacă nu am testat-o opiniile pe net par bune.

imagine

Ce trebuie făcut? Pur şi simplu să te loghezi (presupunând că ai cont şi e de 5GB) sau să îţi deschizi unul nou, dar logarea să nu fie de pe web ci din aplicaţia pentru iPhone. Veţi fi salutat cu un mesaj în care vi se spune că “Your account has been upgraded”. Upgradat la ce? La 10GB spaţiu şi 100MB limită per fişier. Pentru documente şi imagini merge de minune. Eu îl folosesc foarte des şi sunt foarte-foarte mulţumit. Practic folosesc Dropbox pentru fişierele personale şi Box.com pentru ce doresc să partajez (fie cu vizitatorii la anumite situri, fie cu colegii/prietenii).

imagine imagine imagine

Oferta e valabilă toată luna octombrie. Şi aş putea băga mâna în foc că merge ca în primăvară cu Android: de pe un smartphone cu iOS se poate face logarea la oricâte conturi, care vor sări de la 5GB la 10GB. Deci dacă nu aveţi Dvs un iPhone sau un iPad rugaţi un prieten care are: puneţi-vă o parolă temporară, comunicaţi-o, iar după ce s-a logat şi apare upgrade-ul Dvs schimbaţi-vă parola cu una solidă. Atenţie: aceste oferte nu se cumulează, deci cine are de exemplu 50GB să nu se aştepte că va avea 60GB. Oferta se aplică deci doar clienţilor noi sau celor vechi care sunt în planul normal, cu 5GB.

Dacă aveţi un iPhone merită şi un cont Box.com de 10GB. Gândiţi-vă că de exemplu puteţi ţine acolo muzică, să încărcaţi imaginile făcute din telefon… Plus desigur mobilitatea teribilă ce o câştigi pentru fişierele tale importante. Dar poate aţi profitat de oferta de 50GB pentru iOS de la sfârşitul lui 2011… atunci deja ştiţi totul despre minunăţia de cutiuţă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Liviu Roman spune:

  La începutul articolului ai scris că Dropbox a dat 50GB… corect era Box.com. 🙂

 2. radu.capan spune:

  Mulţumesc de observaţie. Corectat!

 3. Xantes spune:

  Dupa ce intru in cont am posiblitatea de a invita si pe altii, la 50Gb(„Give 50Gb now”). Nu stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca invitatul, dar ratia este tot de 50Gb.

 4. radu.capan spune:

  Cum? Se poate o explicare mai clară, rog frumos? Un cont nou nouţ a fost urcat la 50GB sau la 10GB cu invitaţia de… a-i invita pe alţii… contra 50GB? De pe web sau din aplicaţia iOS? Nu am înţeles prea bine.

 5. ViRii spune:

  IDriveSync! 10 GB IDrive Sync space
  idrivesync.com
  win/mac ios/android
  Are there any file size or type limitations?
  Nope!

 6. kiki spune:

  Ramin la Dropbox. 100mb/fisier e putin daca folosesti in box un filmulet filmat…
  Dropbox, parerea mea, e cel mai ok…
  Degeaba imi dau aia zeci de giga daca ma limiteaza din alte puncte de vedere…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *