Power of Logic pentru iOS


Vă amintiţi de jocul Perspico la cutie? Alţii îl ştiu sub numele de Mastermind. Iată-l reinventat pentru iPhone-uri şi iPad-uri. Când scriu eu aceste rânduri Power of Logic este gratuit, dar depinde când citiţi Dvs. Altfel e 0.99usd (pentru iPad e 1.99usd), deci oricum nu e foarte scump. Aşa după cum se vede în captura a doua, avem o serie de culori şi tragem pe rând câte una pe primul rând liber, presupunând combinaţia de culori care de altfel trebuie aflată (spartă). După ce am pus 4 sau 5 (depinde de nivel) tragem de la stânga la dreapta peste presupunere şi aflăm scorul în dreapta.

imagine imagine imagine

Prima cifră spune câte am nimerit pe poziţia corectă, a doua câte am nimerit ca şi culoare. De aici încolo dă-i cu logica – şi cu norocul, să recunoaştem – pentru a sparge codul. Uneori veţi termina din 4-5 linii de presupuneri… alteori din 10-15 :). Pentru a face jocul puţin mai interesant avem şi un mod “carieră”, în care avem o hartă ca a unor oraşe, şi putem să le “câştigăm” unul câte unul, spărgând suficient de rapid codul. Putem alege doar oraşele adiacente celor luminate. Şi tot aşa, spre luminarea totală…

Personal îmi place jocul mult, dar nu e genul pe care l-aş juca la infinit. Oricum, de reţinut.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. SapioiT spune:

    Buna ziua!
    Stie, cineva, ce s-a intamplat cu administratorul acestui site? Observ ca ultimul articol dateaza din 27.10.2012, iar acum suntem in 15.11.2012. Fata de fregventa cu care acesta publica articole pe site, imi pare ca perioada de peste 18 zile, in care acesta nu a mai publicat vre-un articol, este prea mare penru a nu se fi intamplat ceva.
    Daca stie, cineva, ce s-a intamplat cu el, este rugat sa scrie aici, ca sa stim si noi de ce nu mai putem citi aceste articole extrem de utile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *