Temple Run 2 pentru iOS şi Android


Zilele trecute, cam la o săptămână diferenţă, a fost lansată versiunea a doua pentru celebrul Temple Run: îl găsiţi aici pentru iOS şi aici pentru Android. Ca unul care nu am fost captivat de prima variantă, deci nu am ajuns să o cunosc foarte bine, voi spune că ce m-a izbit la lansarea versiunii 2 a fost grafica: clar şi mult îmbunătăţită. Dacă primul Temple Run a fost aşa un succes, nu văd de ce Temple Run 2 să repete povestea, chiar dacă nu aduce modificări radicale.

imagine imagine imagine

Grafica mai bună… peisaje mai variate… plus alunecatul pe sfoară sau mersul pe şine prin mină, ar putea fi pentru unii atuuri suficiente. Ca să te facă să revii, jocul îţi propune tot felul de sarcini (să culegi n monede… sau să parcurgi m metri fără nici o monedă culeasă…), a căror îndeplinire aduce desigur puncte. Iar punctele se pot folosi pentru a cumpăra un alt personaj (cică au abilităţi diferite, dar nu sunt foarte vizibile) sau pentru a cumpăra diverse elemente ajutătoare, precum magnetul care face să vină monedele la tine în loc să mergi tu după ele :).

PS: Dacă vreţi jocuri similare, eu de exemplu mi-am instalat Lost Temple II – dar grafica nu prea mi-a plăcut. Am aflat şi de CrazyFist II… dar nu l-am testat deloc.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *