Bombermine cu o mie de jucători


Poate vă amintiţi de Bomberman… dar aceasta depinde şi de când v-aţi născut ;). Nu mai ştiu sigur dacă era sub DOS sau Windows, dar era foarte popular la vremea lui. De atunci desigur a avut nenumărate clone, iar astăzi vedem una cu o dimensiune socială. Glumesc. Nu, nu trebuie să ai pagină Facebook ca să îl joci, nici nu scrie pe Twitter câţi ai omorât. În fapt e cumva totuşi social pentru că nu îl joci singur ci alături de sute de alţi concurenţi. Până la maxim o mie!!! Şi cred că indiferent de când veţi intra în joc o să găsiţi câteva zeci, dacă nu sute de persoane jucându-l. Adresa? Bombermine.com

imagine

De la grafică la primele impresii când îl joci, zici că e destul de fidel originalului. Dar diferenţele se văd în curând. Dacă în jocul original parcă puteau juca până la 4, aici te trezeşti în mijlocul unui război mondial unde bombele explodează într-o frenezie de la concurenţii învecinaţi. Încerci să îţi croieşti drumul, fie ca să scapi de cei ce vin ameninţător, fie înspre bonusuri ce par tentante. Poţi culege bonusuri-bombe (atunci poţi “trage” mai multe deodată), bonusuri-inimă (şi ai mai multe vieţi), bonusuri-role (şi ai viteză) ş.a.m.d. Cutiile surpriză nu aduc mereu surprize plăcute. Eu de exemplu am nimerit într-una ce inversa stânga cu dreapta. O luam în dreapta şi mergeam de fapt spre stânga: ups, bombă, mort!

Sunt apoi o varietate nu doar de bombe ci şi de ziduri. Mergeţi la How to play ca să vă luminaţi cum stau lucrurile. Să nu uit: dincolo de bonusuri, bombe şi ziduri mai sunt şi “abilităţi” pe care le poţi câştiga, precum invizibilitatea, posibilitatea de a trece prin ziduri, invulnerabilitatea… Concluzia: jocul te înnebuneşte nu doar prin masa maaare de jucători ci şi prin varietatea de elemente. Dar cred că pe unii îi va pasiona. Încercaţi!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *