Muzică de fundal gratuită


Prin serviciile şi aplicaţiile suportate spaţiul web înlocuieşte tot mai mult radioul, cd-playerul sau televizorul. Site-uri care se rezumă doar la afişarea unor texte nu prea se bucură de mare succes, ele trebuie neapărat "condimentate" cu imagini potrivite, dacă nu chiar cu clipuri video. Preluarea unor piese muzicale sau efecte sonore pentru realizarea acestora din urmă este deseori îngreunată din cauza posibilelor probleme legate de drepturile de autor neclare şi/sau de diferitele metode de licenţiere.

imagine

Purple Planet Royalty Free Music pune la dispoziţie o colecţie impresionantă de muzică instrumentală de toate genurile. La prima vedere pagina web vine cu o interfaţă vizuală mai învechită, foarte întunecată. La start sunt listate cele mai populare, precum şi ultimele fişiere audio oferite. Căutarea unui anume tip de fundal sonor este uşurată prin afişarea diferitelor stiluri muzicale suportate în meniul din dreapta. Piesele instrumentale pot fi ascultate direct (mergeţi cu cursorul mouse-ului deasupra fiecărui titlu). Fiecare piesă este oferită spre descărcare în format MP3 în trei versiuni: Theme (fişierul complet de calitate superioară), Pad (o variantă simplificată) şi Stinger (versiune scurtă, utilă ca Intro).

Costul preluării în orice fel de proiect propriu, ca fundal sonor al unui clip pentru YouTube sau ca preludiu pentru o prezentare comercială, este ieftin: doar un link spre sursă. Acesta se merită pe deplin, dat fiind faptul că orchestraţia este de o calitate audio superioară.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 4,75 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *