Cu WordPress sau nu? Dacă da, care temă WP este folosită?


WordPress este pe bună dreptate una dintre cele mai populare şi mai des folosite platforme de blogging respectiv CMS. Nu numai versiunea WordPress.com care oferă implicit şi găzduire, ci şi versiunea WordPress.org care presupune instalarea şi utilizarea ei cu minimale cunoştinţe tehnice se bucură de o tot mai largă răspândire. Mulţi webmasteri recurg la serviciile WordPress căci acestea sunt simple şi intuitiv de utilizat. Iar comunitatea care s-a construit în jurul platformei nu lasă loc de întrebări fără răspunsuri şi probleme fără soluţii.

imagine

Pentru cei dornici a descoperi dacă un site web favorit rulează cu platforma WordPress recomand utilizarea serviciului online Is It WordPress? După introducerea adresei web a unui site anume veţi primi afişat un răspuns scurt şi la obiect. În caz afirmativ se mai indică şi versiunea WordPress folosită. Desigur că profesioniştii cunosc şi alte căi de descifrare a acestei probleme (date meta, căile din fişierele .css şi .js), dar pentru vizitatorii de rând este o modalitate mai mult decât simplă, căci aplicaţia face totul automat.

Aţi aflat că site-ul utilizează WordPress, dar doriţi să aflaţi şi care temă WP este instalată şi activată? Deseori aceasta nu este numită sau indicată la subsol. Nici o problemă, putem apela la aplicaţia What WordPress Theme is that? Indicaţi adresa web şi veţi afla răspunsul, în parte chiar cu link spre pagina autorului. De menţionat ar mai fi şi faptul că în meniul Most Popular sunt listate cele mai des utilizate 10 teme WP şi 50 pluginuri WP. Acestea pot fi parcurse ca (re)surse de inspiraţie.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Un detector de teme WordPress alternativ este oferit aici: http://www.wpthemedetector.com/

  2. jürgen.toth spune:

    Un alt detector de teme WP utilizate, inclusiv un bookmarklet pentru Google Chrome, este oferit aici: http://whattheme.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *