Copy: un serviciu a la Dropbox


În lunga listă de servicii care vor să concureze cu Dropbox iată astăzi vă propun Copy.com. Şi dacă linkul este cu cod de referinţă puteţi sta liniştit: nu e o capcană pentru Dvs. Pentru o perioadă limitată, cine se înscrie printr-un prieten primeşte în plus 5GB. Deci vin 5GB din start, dar mai ai 5GB dacă ai intrat printr-un prieten şi pentru un simplu Tweet despre Copy mai primeşti 2GB. Şi dacă mai şi instalezi aplicaţia de sincronizare a fişierelor locale cu contul online, ajungi la 17GB gratuit. Hei, dar dacă alţi prieteni se înscriu prin tine spaţiul tău mai creşte! Deci pe moment e tentant.

imagine

Desigur, în principiu puteţi folosi Copy şi fără a instala ceva local, pur şi simplu ca un spaţiu online de depozitare a fişierelor. Dar dacă doriţi fişiere de pe calculatorul Dvs să le regăsiţi oricând şi oriunde, atunci vă ajută faza cu sincronizarea, mai ales dacă ţinem cont că are şi aplicaţie pentru Android, dar şi pentru iOS. Programul va crea, aţi ghicit, un folder Copy, în care să puneţi tot ce doriţi sincronizat. Există un semn peste iconiţe (văzut din MS Explorer) ce vă dă de înţeles care fişiere şi foldere au fost sincronizate. Dar dacă tot comparăm cu Dropbox, impresia mea e că la Copy nu avem versiuni păstrate la fişierele modificate. În schimb preţul e atractiv: la 10usd pe lună putem avea 250GB, preţ pentru care la Dropbox primim doar 100GB. Pentru 150usd pe an primim 500GB, pe când la Dropbox pentru 200usd primim doar 250GB.

O prezentare ceva mai generoasă despre Copy am văzut aici: Copy Offers File Sharing, Cloud Storage & Sync With 12GB+ Free Space.

Şi dacă tot vorbim de servicii a la Dropbox, să spunem – dacă nu ştiaţi deja – că şi Amazon şi-a lansat un program pentru sincronizare. Şi acolo se pleacă de la 5GB. Şi preţurile de la Amazon sunt atractive, faţă de Dropbox cu siguranţă. Cu doar 10usd pe an (nu pe lună) avem 20GB. La 100usd pe an avem 200GB.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *