Minutes.io: pentru ca şedinţele să aibă rost


Poate aveţi norocul de a nu asista la şedinţe. Alţii, mai ghinionişti, trec din şedinţe în şedinţe. Şi ce poate fi mai fără rost decât când te aduni cu alţii, discuţi, dar nu există termene clare şi persoane indicate pentru sarcinile care tocmai s-au stabilit. Desigur, dacă se întâmplă aşa ceva e o problemă undeva pe la şefi… dar Dvs puteţi propune ceva: Minutes.io. Situl este incredibil de uşor de folosit. După ce aţi deschis pagina asiguraţi-vă că aţi dat click pe butonul verde cu Start using minutes.io – după aceasta veţi putea folosi chiar şi offline pagina!

imagine

De ce? Pentru că salvează local tot ce trebuie. Desigur, dacă aveţi internet în sala de şedinţă este ok. Dacă nu, când reveniţi cu internet veţi putea împărtăşi pagina cu pricina celor ce au participat la şedinţă. Bine, dar e de notat? Pot şi este bine să fie notaţi cei ce participă la şedinţă. Puneţi numele şi adresa de email şi apăsaţi Tab. Yep, identificare corectă – veţi vedea că se creează şi o combinaţie de iniţiale. Puteţi opţional să şi descrieţi şedinţa. Apoi vin chestiunile efective: puteţi să scrieţi ce sarcini s-au fixat (TODO), cu mici descrieri, persoane responsabile şi termen limită; se pot nota şi deciziile luate (DECISION); de asemenea informaţii oarecare (INFO), dar şi idei care să zicem nu au devenit acţiuni de făcut (IDEA). Toată pagina este simplu de folosit… se auto-explică privitor la elementele ei şi combinaţiile din taste disponibile. În plus din Chrome poţi să iei conţinutul ca PDF, uşor de listat (şi eventual de dat celor ce au fost la şedinţă înainte să iasă din sală).

Una peste alta aplicaţia e bine gândită şi poate se va dezvolta. Nu, nu să facă sarcinile în locul nostru, dar de exemplu să poţi să trimiţi individual fiecărui sarcinile de care este responsabil… sau să amintească cu n zile înainte de o sarcină ce anume ai de făcut. Cu o astfel de aplicaţie 1 mai poate să vină ;).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *