Shared.com: domeniu excelent, oferta bună


Huh, trebuie să fie mândri de un astfel de domeniu: Shared.com, ca să poţi partaja fişierele tale cu cine doreşti. Şi se poate chiar şi cu… nimeni. Adică pur şi simplu doar să le ai tu online, oriunde te-ai afla şi, evident, ai acces la internet. În planul gratuit ai 5GB, dar fişierele nu îţi rămân depozitate pe vecie. De aceea, excepţie sharing provizoriu, mai de interes sunt planurile plătite: cu 10usd pe lună ai 250GB spaţiu, 1000GB trafic, posibilitate de link direct spre fişiere, descărcare imediată, scapi de reclame şi dimensiunea maximă per fişier urcă de la 1GB la 5GB.

imagine

Serviciul Shared.com nu oferă şi un program a la Dropbox, de exemplu. Şi se poate să nici nu ofere vreodată, pentru că pe moment se laudă cu faptul că nu ai nimic de instalat. Admit că nu mi-am deschis cont, deci vorbesc doar din ceea ce văd la exterior. Dacă veţi merge să faceţi Tour-ul, sub clipul de acolo sunt nişte capturi ce dau de înţeles cum arată aplicaţia odată logaţi. Vă las cu respectivul clip.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Lex spune:

    Ca varianta gratuita este total anacronica in comparatie cu facilitatile oferite de altii, plus ca stocarea este temporara, deci nu este o solutie pt fisiere importante. Din ce vad, este o clona facila a Skydrive-ului de la Microsoft, nimic original pentru cineva ce vrea sa intre pe piata cloud ce incepe sa se inchege din ce in ce mai bine. Ca dovada, oferta Flickr – 1 Tb gratuit pentru foto si video… cam asa trebuie sa procedezi pentru a-ti atrage rapid suficient de multi potentiali clienti, astfel incat afacerea sa-ti devina rentabila.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *