MailDrop.cc: altă variantă pentru adrese de email temporare


O vreme am folosit EmailTemporar.ro, dar văd că a dispărut. Aşa se face că cel mai adesea revin la GuerrillaMail, cumva acest domeniu lipindu-se de mintea mea. Desigur, netul e plin de astfel de instrumente, şi dacă vorbim de memorare, poate Gunoi.net e destul de inspirat ales. Dar cât va rezista? Nu ştiu. Nici MailDrop.cc nu ştiu cât va rezista, dar cred că şansele îi sunt mai mari, poate şi pentru că e proiect open source şi ar putea fi susţinut de cei care promovează mentalitatea şi produsele open source.

imagine

Spre deosebire de alte servicii, care îţi dau adresa de email pentru 10 minute sau o oră, MailDrop.cc îţi permite să deţii o adresă chiar şi timp de mai multe zile… atâta timp cât sunt trimise emailuri spre acea adresă. Deschiderea unui cont, normal, e imediată. Nu există parole sau altele. De aceea e cu un oarecare riscă. Să zicem că cineva îşi face adresa ionpopescu@maildrop.cc şi o foloseşte undeva: adresa de email poate fi verificată de oricine (!!!) doar ştiind ce e înainte de @maildrop.cc. Tocmai de aceea serviciul oferă automat un alias, cu litere şi cifre aleatoare, pe care îl poţi folosi şi se redirecţionează spre adresa iniţială. Porneşti de la o adresă ce o poţi reţine (ca să revii să verifici emailul aşteptat), dar foloseşti o adresă cu numele absolut aleator. Uneori însă nu te doare dacă cineva află emailul, dacă era pentru a descărca ceva sau pentru a afla un cod pe care îl foloseşti şi gata.

imagine

Să mai spunem că MailDrop.cc taie orice fişier ataşat, deci dacă aşteptaţi o cheie care vine ataşată, nu merge! Apoi limita e de 10 mesaje, ceea ce e super-ok pentru 99% din cazuri (oferte, forum, teste…).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Permafrost spune:

    https://www.hushmail.com/ ….. asta mi-a fost de mare ajutor , poti stoca , scrie , raspunde , redirectiona etc.
    – ATENTIE la numai sa – ti accesezi contul macar 1 data pe luna , altfel pierzi contul .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *