Un alt generator de coperţi pentru Facebook


Majoritatea dintre noi luăm o fotografie, evident una din care o bandă orizontală să aibă relevanţă, şi ne-o punem copertă pentru contul Facebook. Unii însă îşi folosesc creativitatea şi am văzut una două colecţii de exemple. Există şi o cale de mijloc: creativitate cu instrumentul altora. Coverbud oferă câteva şabloane (sau template-uri) pe care le puteţi apoi configura cu fotografiile Dvs, chiar şi cu textul Dvs. Am apreciat că poţi poziţiona fotografiile după cum doreşti, similar şi la texte, unde în plus poţi alege font, culoare, dimensiuni…

imagine

Evident aplicaţia va avea nevoie să îţi acceseze contul Facebook. Puteţi să revocaţi ulterior permisiunea, coperta rămânând desigur în contul Dvs. Recunosc că nu m-am dus până la capăt pentru că nu doresc să îmi schimb acum coperta. Aşa că un lucru nu ştiu clar: dacă pe imaginea finală apare sau nu scris Coverbud, ca auto-reclamă la acest serviciu. Dar dacă vă place rezultatul, preţul „plătit” va fi probabil considerat mic. Sau poate lasă imaginea finală curată?

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Vali Dec spune:

  Interesant, dar nu tine seama de poza mica de profil care apare in stanga si se suprapune peste coperta. Am gasit si eu pe un site si parca imi comvine mai mult.
  http://pizap.com/pizap-app.php?initialstate=photo&width=1366&var1=

 2. Radu C. spune:

  Scuze de intervenție, doar o corecție: o copertă, două coperte…

 3. radu.capan spune:

  Sunt acceptate, din câte văd, ambele forme de plural: şi coperte şi coperţi.
  http://dexonline.ro/definitie/coperta/paradigma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *