FlowDoku pentru Android şi iOS


Îmi place Sudoku. Îmi plac şi diverse variaţiuni ale lui, unele prezentate de-a lungul timpului pe CNet.ro. Astăzi mă opresc la FlowDoku, pe care îl puteţi descărca pentru Android şi pentru iOS deopotrivă. Dacă doriţi să jucaţi fără reclame trebuie să plătiţi, dar reclamele apar jos, la baza aplicaţiei, fără să încurce teribil. Dar despre ce este vorba? În principiu regulile sunt cam la Sudoku: pe linie, pe coloană, precum şi în dreptunghiul delimitat vizual, trebuie să avem anumite elemente… dar acum nu sunt numere.

imagine imagine imagine

Nu. De exemplu la nivelul uşor avem un cerc portocaliu, două triunghiuri verzi şi trei pătrate albastre. Cele şase elemente tocmai descrise trebuie să se regăsească – mă repet – în fiecare linie şi în fiecare coloană, plus în dreptunghiuri. Cu observaţia că dacă în „definiţie” (ea apare sub careul de rezolvat) anumite elemente apar legate, atunci şi în rezolvare ele vor fi adiacente (cercurile cred că nu sunt niciodată legate). Dacă nu înţelegeţi prea multe, începeţi să jucaţi şi veţi vedea. Regulile sunt simple şi provocarea pentru minte e excelentă!

Apreciez bogăţia de careuri şi de niveluri: 105 la 6×6; 175 la 8×8; 225 la 9×9; şi 200 la 12×12. Unele seturi costă diamante, care se pot cumpăra, dar sper că se şi strâng de-a lungul jocului. Oricum, orice cumpărătură (şi cea minimă de 3,33 lei, vă scapă de reclame). Vă las acum cu clipul de prezentare, care poate mai lămureşte unele aspecte.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *