Olemido şi Spot Goes Down pentru Android


Două jocuri mici şi simpatice pentru Android: să începem cu Olemido, cu o grafică puţin stridentă (combinaţia de portocaliu cu mov îmi cam supără ochii), dar foarte inventiv. Când îl deschidem rămânem descumpăniţi: vedem o tablă gen Sudoku şi nişte piese ca de puzzle. Ei bine, combinate dau ceva ce nu are legătură cu nici unul din punctele de plecare :). Şi atunci despre ce este vorba? Trebuie să aşezăm piesele mov în careurile de mai sus şi evident vor acoperi unele cifre, lăsându-le vizibile pe altele.

imagine imagine imagine

Observaţi a treia captură de mai sus: tema era să obţinem un 1 şi patru de 3. Nu contează ordinea. Aşezând cele patru piese au rămas vizibile doar cifrele cerute. Ce mi-a scăpat iniţial este că piesele ca de puzzle pot fi rotite apăsându-le o dată. Dacă iniţial veţi merge mai pe noroc, cu timpul veţi simţi logica acestui joc. Sunt 50 de niveluri gratuite, care ar trebui să vă ţină ocupat mult timp. Dar dacă vă place la nebunie jocul, pentru 0,99usd puteţi avea încă 150 de niveluri!

Al doilea joc, Spot Goes Down e sumbru ca grafică. Interesant, dar eu acum după ce scriu despre el îl voi dezinstala. Cred că totuşi merită semnalat şi vă indic trailerul mai jos. Pe scurt avem un ghemotoc de hârtie (eu aşa i-aş spune, dar poate fi bilă, „chestie” sau cum doriţi) care cade. Gândiţi-vă la un Doodle Jump invers. Trebuie să vă feriţi de diverse elemente cu ţepi care aduc imediat moartea. Cât de jos reuşiţi să coborâţi?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *