Timely: Cel mai frumos ceas pentru Android


Recunosc că am o slăbiciune pentru aplicaţii minimaliste. O dovadă în acest sens este materialul de la începutul anului despre un superb cronometru pentru Android. Da, îmi place şi acum, este foarte intuitiv şi practic, şi l-aş şi folosi în continuare dacă nu aş fi o fire vizuală, care după o anumită perioadă de timp mai are nevoie de câte o schimbare vizuală :). Iar avantajul magazinului oficial de aplicaţii Google Play este dat tocmai de faptul că oferă o mulţime de alternative fiabile.

imagine

Pentru afişarea timpului, utilizarea unui cronometru şi setarea unor alarme pot recomanda cu căldură aplicaţia Timely. De la bun început însă trebuie spus că aplicaţia în sine este oferită gratuit, dar toate funcţionalităţile şi toate posibilităţile de personalizare care o încadrează în categoria premium sunt disponibile doar pentru primele cinci zile după instalare şi activare. După acest timp se poate opta pentru utilizarea gratuită cu limitările de rigoare sau se achiziţionează contra unor mici sume câte o funcţie suplimentară. Pachetul complet costă 2,49 Euro.

O posibilitate interesantă şi pentru unii demnă de luat în seamă este adunarea unor coduri prin partajarea aplicaţiei pe reţelele de socializare Facebook şi Google+. Opţiuni premium ar fi: sincronizarea cu alte dispozitive rulând sistemul Android, integrarea cu Google Now sau includerea unor widgeturi. Dar funcţiile gratuite mulţumesc şi ele îndeajuns utilizatorii care doresc funcţionalităţi minime şi rapide precum şi pe cei cu preferinţe vizuale mai deosebite. Un atu al aplicaţiei trebuie neapărat scos în evidenţă: interfaţa se adaptează automat în funcţie de device-ul folosit, fie smartphone sau tabletă. Din păcate chiar foarte puţine aplicaţii oferă această funcţie. Modul de utilizare al aplicaţiei Timely este simplu, prin gesturi pe ecran se pot seta orele, alarmele şi interfaţa vizuală.

La final vă invit să vizionaţi videoclipul oficial de prezentare al aplicaţiei:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Mircea spune:

    A fost cumparat de Google si acum este complet gratuit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *