Motoare de căutare pentru teme WP


Sursa numărul 1 pentru teme WordPress rămâne desigur directorul oficial care cuprinde circa 2366 de teme gratuite. Pentru o căutare mai uşoară a fost integrat un filtru în care puteţi indica funcţiile dorite a fi suportate de o posibilă viitoare temă nouă pentru site-ul dvs. web. Dar ce facem dacă temele gratuite din lista WordPress nu ne satisfac vizual şi tehnic sau dacă avem un buget mai generos şi dorim să apelăm la o temă comercială? Să nu uităm că pe piaţa temelor WP au apărut între timp o mulţime de ofertanţi excelenţi ca de exemplu ElegantThemes, WooThemes, ThemeForest (cu peste 3000 de teme comerciale) etc.. Pentru o căutare cât mai completă putem apela la motoare de căutare specializate pe această nişă a temelor WP.

imagine

Theme Friendly este online de la începutul acestui an şi este rodul muncii lui Alex Mansfield. Aceste se laudă că testează şi evaluează personal fiecare temă inclusă în directorul său, probabil de aceea numărul temelor deja indexate nu este încă atât de mare. Şi aici este pus la dispoziţie un filtru foarte simplu de folosit. Pentru fiecare temă în parte sunt oferite explicaţii detaliate şi un link spre pagina originală (atenţie, multe teme sunt comerciale).

imagine

PressCastle listează pe moment peste 13.000 de teme. Temele sunt ordonate pe categorii şi pot fi filtrate după diferite cuvinte-cheie, licenţe, preţ sau popularitate. Autorii acestui serviciu stau şi în spatele ofertei There is a Theme for That. Alte motoare de căutare pentru teme WordPress sunt Themeshaker, Qlue şi ThemeFinder (acesta vine cu suport şi pentru alte platforme de blogging şi CMS). Iar pentru cazul în care nu aţi găsit nici o temă WP potrivită pentru dorinţele dvs. vă recomand un infografic care poate vă motivează să realizaţi o temă WP proprie. Nu este deloc greu, sunt doar 9 paşi de urmat :).

How to Build a WordPress Theme | Web Hosting Buzz
Created by Web Hosting Buzz


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Alte motoare de căutare pentru teme WordPress sunt: WordPress bz Example (http://www.wpbyexample.com/), QualiThemes (http://www.qualithemes.com/), YellowThemes (http://www.yellowthemes.com/) și ThemeSorter (http://themesorter.com/).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *