Smash Hit pentru Android şi iOS


Una dinte puţinele aplicaţii de joc instalate pe smartphone-ul meu este Sprinkle (prezentat aici de către Radu), a cărei versiune completă chiar am reuşit să o primesc gratuit cu ocazia unei oferte din magazinul Amazon Apps. Între timp firma producătoare a mai dezvoltat noi variante precum Sprinkle Islands şi Sprinkle Junior. Pentru testarea acestora se poate apela la versiunile gratuite. Zilele trecute am observat însă că suedezii de la Mediocre au scos un nou joc cu o grafică total diferită, dar la fel de captivant precum celelalte produse ale lor.

imagine

Smash Hit mi-a furat mult din timpul liber avut la dispoziţie în weekend-ul trecut. Desfăşurarea jocului este extrem de simplă: vă mişcaţi automat înainte având pentru început un număr de bile limitat cu care neapărat trebuie să ţintiţi şi să eliminaţi obstacolele apărute în calea dvs. (de exemplu panouri de sticlă). Dacă nimeriţi anumite obiecte (vezi triunghiurile albastre la început) veţi primi bile în plus. Bile multe, 10 dintr-un foc, se pierd dacă nu reuşiţi să treceţi dintr-o încăpere în cealaltă. Sunt oferite peste 50 de încăperi cu 11 stiluri de design diferite. Muzica şi sunetele atmosferice întregesc tabloul sureal care ridică aplicaţia peste media de jocuri disponibile în magazinul Google Play. De remarcat ar mai fi faptul că este oferită şi o versiune pentru sistemul iOS.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Dan spune:

    Ce inseamna sureal?

  2. ticu spune:

    Cred ca a vrut sa spuna „surreal” adica ireal.

  3. jürgen.toth spune:

    Într-adevăr, am preluat din limba engleză termenul „surreal” fără a mă asigura că există și în limba romănă, în traducere înseamnă „ireal”. Mulțumiri ticu, scuze Dan și celorlalți care nu au înțeles prezentarea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *