Editor PDF cu OCR – o ofertă bună


Poate ştiţi opinia mea despre Wondershare: lăţiţi în prea multe direcţii. Dar pe de altă parte au unele produse bune, bune spre foarte bune. Da, poate nu sunt de top, dar oricum remarcabile. Astăzi ochii mi-au căzut pe programul lor pentru editat PDF-uri (evident este şi reader, dar şi editor), mai ales că are şi funcţie de OCR, adică un PDF cu imagini scanate (ex: o carte) îl va transforma în text! Nu e tot: inclusiv pentru limba română! Nu e tot: timp de trei zile e o ofertă gratuită! Nu e tot: dacă vă place mult de tot îl puteţi cumpăra la un discount teribil!

imagine

Să purcedem: oferta ţine de SharewareOnSales, dar puteţi să mergeţi direct aici. Pe ShareareOnSales oferta gratuită e aici, cumpărarea cu discount este aici. Să lămurim diferenţa: oferta gratuită nu include update-uri la aplicaţie. Ceea ce pentru 99% dintre română va fi ok. Dar dacă programul vă convinge, atunci cu vreo 50 de lei (cam atât face 16usd, nu?) puteţi să îl aveţi pe viaţă, cu actualizări. Merită? Eu pe moment sunt încântat de program, dar mă mai gândesc dacă să îl cumpăr sau nu.

Am făcut câteva teste şi se mişcă bine programul. Plus e intuitiv. Dar cel mai tare mi-a plăcut faza cu OCR-ul. Am deschis un fişier PDF care este de fapt o carte scanată şi „împachetată” ca PDF. Deci nu nu pot marca text, nu pot copia nimic din ea. Dar cu Wondershare PDF Editor, cuplat cu pluginul OCR (atenţie, sunt practic două programe, dar acum la ofertă împreună) am putut să iau câteva pagini şi în 1-2 minute să le am editabile. Da, ca PDF editabil, text marcabil, copiabil…

imagine

Cu o apăsare de buton am putut avea în MS Word textul. Da, se văd acele pete care sunt practic o imagine ce se şterge imediat şi rămâne textul. Text editabil… huh, super! Ca orice OCR-eală (cuvânt inventat, admit) nu este textul perfect, deci tot trebuie parcurs, corectat, dar munca groasă este deja făcută. Deci un 9,50 pentru partea de OCR. Cât despre partea de editor PDF, mi se pare ok. Aflaţi ce poate în pagina aplicaţiei.  Pluginul e prezentat aici şi repet că suportă limba română pe lângă multe alte limbi.

imagine

Testaţi… analizaţi… Sunt trei zile pentru a acţiona. Oferta gratuită poate fi suficientă… sau poate veţi dori să puneţi mâna pe program pe viaţă. Apropo: puteţi să descărcaţi programul, să vă luaţi cheile prin email (în cele 3 zile la dispoziţie) şi să faceţi instalarea ORICÂND ulterior veţi dori (în termen de un an de când a pornit oferta).

PS: Filtrând IP-ul, cei de la Wondershare nu lasă decât o licenţă, deci nu puteţi înregistra Dvs licenţe pentru trupa de la bloc sau de la cămin. 😉


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. pety spune:

    Multumiri !


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *