Fonturi cu iconiţe: crearea lor online (IV)


Fonturile cu iconiţe sunt la modă acum şi nu pe nedrept: sunt de mare ajutor pentru webmasteri. Hehe :). Da, iar acelaşi subiect, dar acum situl propus depăşeşte sfera fonturilor cu iconiţe. De fapt FlatIcon.com este un uriaş depozit de iconiţe („plate”, aţi prins ideea), ce se pot descărca şi ca font, dar şi ca SVG, PSD sau PNG, pentru diverse utilizări. Puteţi începe de la categorii şi veţi rezolva rapid dacă vă trebuie vreo săgeată, vreo imagine pentru butonul de contact sau într-un design vreţi să includeţi un simbol legat de video/audio…

imagine

Puteţi să porniţi şi de la pachete, indicându-se frumos la fiecare pachete câte zeci sau sute de iconiţe cuprinde. Daţi click alegându-le pe cele dorite, chiar şi din pachete diferite: pe fundal verde veţi vedea cum numărul lor creşte. La final le puteţi descărca pe toate, în formatul dorit. Sub fiecare pachet de iconiţe vedeţi un link de descărcare: Download pack. Fiind vorba de vectori, cu un format precum SGV puteţi scala la orice dimensiune doriţi orice imagine.

imagine

Oferta este uriaşă, bine structurată, oferă şi un plugin pentru Photoshop şi nu pare a avea facilităţi contra cost: totul este deci gratuit. Superb proiect!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *