GenerateCSS: Pentru noi… cei leneşi


Ei, glumesc. Doar pentru că vă consideraţi harnic nu ignoraţi acest proiect. GenerateCSS este un proiect care merită reţinut, pus un semn de carte ceva, să fie uşor de regăsit, pentru că ne economiseşte mult timp. Începătorii dar şi avansaţii vor fi bucuroşi de acest loc centralizat unde poţi „găti” codul necesar pentru efecte pe text/imagini, pentru meniuri, butoane, boxe, gradienţi şi tot felul. Parcurgeţi prima pagină pentru o bună privire de ansamblu asupra ofertei bogate a sitului.

imagine

Cât priveşte utilizarea, este uşoară: alegeţi ceva de acolo, parcurgeţi eventual paşii de configurare (culori, linkuri, dimensiuni…) iar la final luaţi codul CSS şi HTML. Desigur, în codul CSS totul e prefixat cu „generatecssdotcome”, dar cu un replace se rezolvă. La fel referinţa „Powered by” din codul HTML. Nu, nu am văzut undeva să fii obligat să nu te atingi de cod. Dacă vă simţiţi recunoscători puteţi undeva să indicaţi că v-a fost de folos, dar nu există obligaţii.

imagine

Autorul spune că ar fi un tânăr din Sydney, Australia. Adult să fie, cu zeci de ani de experienţă şi lucrând la (spuneţi voi unde) şi tot rămâne ultima observaţie: orice cod luaţi testaţi-l sub mai multe navigatoare. De la IE (versiunile vechi în special) aşteptaţi-vă la dureri de cap.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *