Leo își caută averea


Leo’s Fortune, pe care îl puteți cumpăra pentru Windows cu vreo 23 de lei (probabil la prețuri similare pentru Android și iOS), este acum jucat la noi de toată familia (fiecare pe contul lui de Windows, pentru că jocul din păcate nu permite profiluri – sau nu m-am prins eu). Unii sunt pe la nivelul 5-6, alții pe la 11-12… care cum a reușit. Cert e că grafica îl face atât de atrăgător, încât și cei care poate abia încep școala, dar și adulții se vor relaxa și distra cu el. După cum capturile spun deja, avem un personaj biluță (dar cu mustață!) care gonește pe ecran condus de noi. Cu ce obiectiv? Să își recupereze averea.

imagine imagine

Așa că pe drum sunt monede de cules, iar dacă le culegeți pe toate aveți o steluță. Dacă reușiți să terminați nivelul fără să muriți vreodată, altă steluță. Dar aceasta este mai greu, vă asigur. Oricum, steluțele vă deschid accesul spre niveluri bonus. Partea frumoasă este că nu ai de memorat sau folosit nu știu câte taste. Doar săgețile și spațiu pentru sărit. Atât! Dar ceea ce pare banal devine rapid provocator, pentru că pe drum sunt tot felul de capcane pe care trebuie să le eviți, diverse mecanisme pe care trebuie să le pui în mișcare, diverse obiecte de folosit (da, eroul nu are mâini dar împinge cutii când ele ajută).

imagine

Nu știu cum o fi pe smartphone-uri și tablete, dar pe PC e un deliciu. Grafica, mă repet, este foarte reușită, și inovațiile de la un nivel la altul (să știți că inclusiv înoată!) îți mențin interesul și dorința de a termina jocul. Ba chiar de a reveni la nivelurile pe care le-ai făcut pierzând vieți.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *