FotoJet: colaje online


Când vine vorba de lucrat cu imagini prefer programe decât webaplicații. Iar când vine vorba de colaje (fac des, pentru a rezuma într-o imagine-colaj enșpe fotografii) prefer PhotoScape. De fapt, dacă mă gândesc bine, folosesc PhotoScape doar pentru colaje, deși el știe să facă multe, multe lucruri minunate (am scris de mult despre el). Și totuși FotoJet m-a uimit cu adevărat și sunt șanse foarte-foarte mari să îl folosesc pentru colaje. Un lucru dacă nu s-ar schimba: imaginile finale pot fi obține la dimensiuni mari, fără nici un înscris (watermark) pe ele. Cool!

imagine

Pentru colajele simple mergeți la Classic; dacă vreți ceva mai fancy, bune pentru felicitări dar nu numai, vedeți Template. Veți găsi acolo tot un fel de colaje, deși când e folosită o singură imagine nu prea e colaj 😉 ; desigur și cu mai multe imagini. Ca sursă pentru fotografii puteți folosi calculatorul sau contul Facebook. Eu recunosc că am merg pe varianta FB pentru a avea rapid niște poze pentru demonstrație. După ce ați pus o imagine în colaj puteți umbla la dimensiune, dar și aplica diverse efecte. Și genial e faptul că poți schimba din mers structura colajului. Da: ai ales un colaj, dar trăgând imaginile (încercați între două “sloturi” – veți vedea o linie apărând) poți să îl modifici ca aranjament! În fine, poți adăuga text și imăginuțe (clipart), așa că gusturile de la copilărești la sobre sunt acoperite.

imagine

La final desigur salvați (sau publicați direct pe FB rezultatul). După cum vedeți în captura de mai jos puteți opta pentru dimensiune și calitate. Mi-e teamă că în timp calitatea înaltă și dimensiunea “largă” vor fi cu cost sau cu vreun logo. Cât nu sunt, jos pălăria în fața lui FotoJet.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *