Buletin IT

Perioada: 07.01.2008-13.01.2008.

50 de pluginuri WP

Data publicarii: 07.01.2008

Luna trecută blogul QuickOnlineTips a publicat un articol cu cele mai bune 50 de pluginuri WordPress în viziunea autorului, care spune că foloseşte WP de 2 ani şi a scris chiar el câteva pluginuri.

citeste si comenteaza articolul

 

RunMe, Icy Radio şi alte progrămele frumoase

Data publicarii: 08.01.2008

Vă plac programele care arată bine? Şi mie. Dacă tot trebuie să folosim un program de ce să nu fie o plăcere, ca funcţionalitate dar şi ca aspect? Un autor rus are câteva programe care sunt şi (destul de) utile dar şi (foarte) arătoase.

citeste si comenteaza articolul

 

YouTorrent şi BitLet

Data publicarii: 09.01.2008

Pentru cei care folosesc (cu atenţie) torrentele iată astăzi două recomandări. Despre amândouă se vorbeşte de ceva vreme pe blogurile IT deci pentru unii nu vor fi noutăţi, cu siguranţă.

citeste si comenteaza articolul

 

Generator de grafice cu API-ul Google

Data publicarii: 10.01.2008

La început de decembrie Google lansa, spre bucuria webmasterilor, un API pentru grafice. Iniţiativa s-a bucurat de succes, cel puţin aşa se spune pe Google Code Blog, de unde aflăm despre un instrument deosebit de interesant.

citeste si comenteaza articolul

 

De relaxare: Flori contra gângănii

Data publicarii: 11.01.2008

Iată un joculeţ flash nu chiar de relaxare, pentru că, dacă vă prinde aceste gen de jocuri, necesită o destul de bună coordonare - atât din punctul de vedere al manevrării mouse-ului, cât şi din perspectiva strategiei jocului.

citeste si comenteaza articolul

 

Selecţia selecţiilor: tutoriale Photoshop

Data publicarii: 12.01.2008

Aţi vrea să ştiţi cum să desenaţi în Adobe Photoshop un portret ca cel de mai jos? Sau cum să faceţi ca un text să arate ca mai jos? Ori un buton precum cel de mai jos? Nu e o joacă - dacă nu sunteţi deja expert în Photoshop - dar cu indicaţiile de rigoare aţi putea.

citeste si comenteaza articolul

 

Rezumatul săptămânii

Data publicarii: 09.05.2010

Dacă aţi scăpat cumva vreun material din săptămâna aceasta puteţi verifica parcurgând rezumatul săptămânii.

citeste si comenteaza articolul