Poze din rai


Există numeroase situri ce oferă minunate wallpaper-e. Am căutat şi vizitat zeci de astfel de situri pentru propunerea noastră de wallpaper-e, pe care o găsiţi pe situl ProFamilia.ro. Şi în această căutare unul mi s-a lipit de suflet şi vi-l recomand: EdenPics.com.

Situl oferă zeci de imagini de folosit ca fundal la calculatorul Dvs, într-o varietate de formate: 640×480, 800×600, 1024×768, 1152×864, 1280×1024, 1600×1200, 2048×1536, 2832×2124. Suficiente, nu? Şi pe imagini nu găsiţi scris numele sitului de unde le-aţi luat, cum este practica generală! Nu, sunt absolut gratuite pentru uz personal. Mai mult, dacă aveţi un sit puteţi folosi maxim 10 imagini de pe EdenPics. Iată categoriile de imagini oferite: Animale, Flori, Insecte, Lacuri, Munţi, Altele, Câmpii, Râuri, Stânci, Mări, Ceruri, Copaci. Intraţi, vizitaţi, alegeţi… nu se poate să nu găsiţi ceva pe gustul Dvs. Sunt absolut superbe, iar pentru acest „absolut” nu mă plăteşte nimeni, ci este zis adânc din inimă. Într-adevăr, mare minune este Creaţia şi toată îl vesteşte pe Creator!

Situl este disponibil în engleză, franceză, italiană şi … chineză (nu sunteţi interesaţi, presupun). Imaginile pot fi descărcate şi în formate speciale pentru telefoanele mobile! Iar partea frumoasă, spiritual frumoasă, este că fiecare din aceste imagini poate fi descărcată fie doar ea, fie cu un pasaj biblic de regulă foarte inspirat ales. Desigur, în limbile menţionate mai sus. Situl este făcut de un grup de elveţieni de limbă franceză: „Creaţia lui Dumnezeu ne uimeşte atât de mult încât dorim să v-o împărtăşim”, scriu ei pe sit. „Acest sit vă oferă de aceea câteva exemple din minunile naturii, în fotografii.”

Notă: selecţia de situri de pe ProFamilia, de care spuneam mai sus, o găsiţi la adresa www.profamilia.ro/resurse.asp?wallpapers.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. mihai.floran spune:

    Între timp au adăugat şi limba africană, dacă este cineva interesat. Din păcate limba română nu este aşa de exotică…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *