Lupta împotriva fumatului


Mda, cu fumatul categoric nu este de jucat. Şi totuşi problema poate fi privită şi serios şi cu umor, chiar şi printr-un joc. O firmă elveţiană de programare a scos acum doi ani un excelent joc ce a susţinut o campanie împotriva fumatului: Smoke Atacker. Nu am nici cea mai mică idee despre reuşita campaniei, dar vă pot spune că jocul este o reuşită totală. Cu o grafică excepţională, cu umor şi imaginaţie, acest joc vă poate ţintui în scaun pentru ceva vreme, spre relaxarea Dvs. Iar dacă vă veţi juca renunţând în schimb la o ţigară, atunci jocul chiar îşi face datoria! 😉

Deci ce ne oferă acest joc? Unii îl compară cu un Pacman actualizat. Ideea lui este următoarea: Dvs îl mânuiţi pe eroul „Oxy”, care trebuie să traverseze 15 nivele, fiecare plin de fumători în care trebuie să tragă. Nu, nu vom vedea sânge pe ecran, căci Oxy trage cu oxigen, convertind urâţii fumători în bule albastre, oxigenate, inofensive. Mai mult, printre tipurile de arme este şi una ce trage cu inimi, adică cu iubire: evident, un singur „glonţ” de iubire îl rezolvă pe fumător. Iată iubirea, ce armă puternică!

În fiecare nivel vă veţi plimba prin nişte birouri. Veţi avea tot felul capcane. Fumătorii (disgraţioşi!) trag cu ţigări, Dvs cu oxigen. Pe lângă zilele fripte ce vi le fac fumătorii, unele podele scot flăcări, iar din unii pereţi ies raze laser ce vă pot frige. Din loc în loc veţi găsi resurse de oxigen (ce vă refac viaţa), precum şi blocaje, ce se rezolvă prin descoperirea unor cartele de acces. Veţi vedea că lupta împotriva fumatului nu este uşoară (se îndoia cineva?), dar poate fi distractivă (în joc cu siguranţă). Dacă vă interesează Smoke Atacker, îl puteţi descărca de pe Softpedia.com (situl prezentat în acest număr de buletin IT): games.softpedia.com/public/cat/1/1-390.shtml.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *