Weather Watcher


Aţi vrea să ştiţi cum este vremea în oraşul Dvs sau în vreun alt oraş de pe glob? Puteţi avea propriul meteorolog, gratuit, care să vă indice temperatura, presiunea atmosferică, să facă previziuni pentru zilele următoare. Există mai multe programe de acest gen, ele folosind în general datele furnizate de situl weather.com. Noi am ales programul Weather Watch, pe care îl găsiţi inclus în secţiunea Download a sitului Cnet.ro. Să îl vedem pe scurt în continuare.

Programul poate lucra simultan cu mai multe oraşe, între care unul activ. Adăugarea unui oraş este exemplificată în animaţia Flash de mai jos. Programul stă minimizat în systray: ţinând mouse-ul deasupra icoanei (numărul de grade); cu click dreapta activaţi un meniu din care puteţi schimba uşor oraşul activ. Ţinând cont că noi suntem obişnuiţi cu gradele celsius, puteţi schimba sistemul din Options -> Conversion (din fahrenheit in celsius, din mile în km, ş.a.) La opţiuni există multe altele de setat, merită să le parcurgeţi.

Pe lângă datele meteo legate de oraşele selectate de Dvs, programul vă poate oferi şi diverse hărţi meteo, pe care le puteţi chiar şi tipări.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *