Extratereştrii la volan


Extratereştrii fac concurs de maşini în „Roswell Racer”, un aproape excelent joc produs de ShellShocked Entertainment. Jocul a câştigat locul doi la o competiţie din 2003 a jocurilor cu extratereştri. Spaţiul 3D în care se desfăşoară concursul este foarte bine realizat, la fel şi concurenţii şi maşinile lor. Să vedem mai îndeaproape ce ne oferă acest joc, care sunt plusurile şi minusurile.

După lansarea jocului puteţi opta pentru un „model” de extraterestru şi maşină (nici o diferenţă în joc, doar de colorit). Aveţi la dispoziţie trei circuite, dar al doilea şi al treilea sunt blocate până în momentul în care terminaţi primul circuit. Pentru a face cursa mai interesantă, veţi descoperi pe traseu lucruri care vă măresc ori vă scad viteza, precum şi arme pentru a vă arunca în aer oponenţii. În plus trebuie să aveţi grijă cum conduceţi, deoarece în unele zone drumul este pe muchia unei prăpăstii necruţătoare. Pentru a afla tastele de mânuire a maşinii, vedeţi fişierul readme din directorul rădăcină al jocului (da, nu am spus de unde se poate descărca jocul; iată două linkuri posibile: varianta 1 sau varianta 2; atenţie, este vorba de peste 15MB).

Mânuirea maşinuţei este relativ uşoară. Jocul este captivant. Dar există unele lucruri supărătoare. Doar trei nivele. Grafica superbă o dă în bară în unele momente, când veţi sesiza că ieşiţi în decor sau treceţi prin formele de relief. Oponenţii joacă atât de perfect încât practic vă este imposibil să câştigaţi, dar aceasta nu vă împiedică să vă delectaţi în cursă. Realizatorii spun că le-a luat doar patru luni. Ar fi meritat să lucreze opt luni şi să elimine toate aceste probleme. Dar de fapt este un joc gratuit, aşa că de unde pretenţii? Jocul merită descărcat şi jucat. Poate va apărea o versiune superioară, care să rezolve problemele din acest joc.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *