Decoraţii de Crăciun


Cu gândul la Adventul care începe pentru latini din 29 noiembrie, vă oferim posibilitate de a avea mereu înaintea ochilor (pe ecran adică) o coroniţă de Advent, care, şi aici vine partea frumoasă, după data sistemului de operare calculează câte lumânări trebuie să fie aprinse. Acest program este mic (660KB), se instalează uşor şi repede. Coroniţa de Advent va „pluti” deasupra aplicaţiilor, iar cu click dreapta pe ea puteţi accesa un mic meniu de unde puteţi alege dacă să apară de la lansarea Windows-ului, pentru a fi până la Crăciun alături de voi.

Acest program-jucărie-aplicaţie-simpatică se poate găsi şi descărca de pe situl german www.i-mates.de. Dacă vă plac astfel de lucruri, atunci să ştiţi că pe acel sit mai găsiţi şi un glob cu plasmă (wow!) foarte frumuşel, şi la care îi puteţi particulariza culoarea: una din cele şapte predefinite. Şi tot acolo veţi mai găsi şi un brăduţ cu lumânări, globuri şi stea în vârf. Mai mult, acesta oferă şi un fundal audio, evident în ton cu Crăciunul (sonorul poate fi suspendat dând din nou click dreapta, şi din meniul afişat).

Dacă vă interesează aceste decoraţii pentru calculatorul Dvs, atunci vizitaţi situl indicat mai sus, sau direct paginile:

I-Mates: Advent (coroniţa)
I-Mates: X-Mas Tree (brăduţul)
I-Mates: X-Tree Ball (globul cu lavă)

* * *

Firma ELEFUN a lansat în această lună un screen-mate reprezentând un brad ce suportă câteva configurări interesante. Bradul stă deasupra tuturor aplicaţiilor, de regulă se pune într-un colţ al ecranului; poate avea fundal sonor, dar îl veţi dezactiva rapid, căci după câteva repetiţii devine monoton; există mai multe feluri de brad şi posibilitatea de a-i pune diverse decoraţii, sau cadouri sub el. Meniul este accesibil cu click dreapta pe brad. Astfel mai puteţi seta afişarea artificiilor animate şi/sau a unui text (Merry Christmas sau Happy New Year). Simpatic şi în ton cu perioada. În plus foarte ieftin, de-a dreptul gratuit. „Cântăreşte” aproximativ 1,4MB şi poate fi descărcat de pe pagina www.elefun-desktops.com/3003/Christmas-Fir.html sau direct de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,71 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *