Mahjongg – ediţie de Crăciun!


Crăciunul îi stimulează pe mulţi la fapte bune, şi iată că firma Gekko oferă gratuit o versiune de Mahjonng adaptată perioadei. Nu ştiu dacă este nevoie să vă spun prea multe despre Mahjongg, acesta fiind un joc binecunoscut celor care nu au descoperit calculatorul doar azi sau ieri. Pe scurt, este vorba de o tablă cu 144 de piese suprapuse, care trebuie eliminate, „ridicând” (prin click cu mouse-ul) piesele două câte două, dacă sunt libere (adică nu au ambele margini verticale ocupate) şi au aceeaşi imagine pe ele. În unele cazuri jocul nu poate fi încheiat, dacă una din piesele unei perechi rămâne la final acoperită de altele. Aveţi însă la dispoziţie un buton de Undo, cu care puteţi da înapoi până în punctul unde credeţi că ar fi fost bine să faceţi o altă alegere.

XMAS Mahjongg oferă trei aranjări ale pieselor, echivalentul nivelelor uşor, mediu şi greu. Nu există decât un singur set de piese (mda, să nu uităm că este un joc gratuit). Dar dincolo de aceste limite, jocul excelează (ar trebui probabil să scriu MARE cuvântul excelează) la capitolul grafică, sonor, atmosferă! Este cu siguranţă o opţiune foarte bună pentru ceva minute de relaxare, în decembrie. Iar prin nivelele oferite, jocul poate fi la fel de bine exersat şi de cei mici şi de cei mari. Să nu uităm că jocul Mahjongg solicită puternic atenţia… La final mai notez facilitatea oferită de joc, de a-l suspenda şi relua din acelaşi punct (poartă numele de Coffee break). Şi o altă facilitate comună acestui joc: la Free pairs puteţi citi câte perechi mai sunt libere – rămâne doar să le găsiţi.

Pentru a descărca jocul vă recomand două surse, o alegeţi pe care o doriţi: de pe situl original sau de pe situl Caiman.us.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *